I förmiddags var vi ute och gunga. Nu sover hon gott efter maten.
P är tränar och jag sitter en stund i soffan.
Jobbar kort både idag och imorgon.

Jag ville ju ha L hemma hela nästa vecka men efter att vi tänkt om så får hon gå några korta dagar så att det inte blir för lång tid från dagis. Tror att det är bäst så. Lite mjukstart för henne är nog bäst (efter att ha varit hemma i snart 3 veckor).
Allra helst skulle jag vilja vara föräldraledig nu. Men sista terminen väntar sen efter sommaren kanske jag tar föräldraledigt igen. En resa blir det någon gång mellan nov-13-feb-14. Inga måsten med städa, laga mat mm utan bara få vara och umgås med sina käraste. Det är ju det som är livet, underbart härligt!
Ikväll ska vi fortsätta planerna inför resan! Det är en rolig del i det hela. Nu har vi vår lillbäb som ska med oss för första gången på en långresa så det gäller att tänka på många saker. Vill att det ska bli så bra som möjligt.:)
Kommer säkert skriva lite mer om detaljerna kring resan sen. Först ska vi kolla upp lite olika länder,städer, ständer, hotell mm. Vi kommer nog inte att boka allt iförväg utan det kommer att bli ett litet äventyr. Spännande! Om jag inte hade träffat min P hade jag nog aldrig upplevt detta! Jag lever mina drömmar med mina två finaste!

Gott nytt år!!